כתר קבוע

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

14/07/2016 | 23:29 | מאת: ירדן

יש לי כתר קבוע שנראה לי שונה הוא מחוספס באמצע דווקא ולא בצדדים לעומת כתרים אחרים שרואה האם אפשר לתקן והאם במרפאה או שחייבת רק במעבדה הכתר עדיין עם דבק זמני לקראת בקרוב דבק קבוע מה כדאי לעשות?

שלום ירדן, צריך לבדוק האם החספוס הוא תוצאה של שבר בכתר או של איזון סגרי שבוצע ע"י הרופא/ה. בשני המקרים, אפשר לנסות ללטש את האזור כדי שלא יפריע. אם מדובר על חסר משמעותי של חרסינה, לצערי אין פתרון פשוט ויעיל של תיקון במרפאה. במקרה כזה, הפתרון הנכון ביותר הוא החלפת הכתר.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה