אבנית בשן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

10/06/2016 | 12:04 | מאת: רוית

רציתי לשאול האם יש יש מצב שהשן מציקה /רגישה ובדקו והכל תקין איתה ומרגישים חזק את האבנית והאם יש איזה פתרון בינתיים עד שיימצא תור לשיננית?

שלום, אבנית בד"כ לא מציקה, אבל אם בדקו וכל השאר תקין, בהחלט כדאי לטפל באבנית מהר. לגבי השיננית יש שתי אפשרויות: או לבקש שיודיעו לך כאשר יש ביטול, מה שאומר שתטרכי להיות זמינה בהתראה קצרה, או שתפני למקום אחר שבו יש זמינות יותר טובה לשיננית.

12/06/2016 | 10:20 | מאת: רוית

לא אמרתי שיש ביטול יודיעו למרות שלא אוהבת ככה אבל רוצה רק איתה ואסתדר.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה