שן כואבת תוספת אחרונה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

27/05/2016 | 13:57 | מאת: שירלי

הלכתי לביקורת. היום למומחה לא לרופאה רגילה ושאלתי לדעתו ואצר שצריך שהרופאה תראה אותי אז לבסוף אני החלטתי לחכות כי יש לי גם היסטוריה של שיניים רגישות והנני שוחקת שיניים ואם עוד יומיים שלושה הכאב ימשיך אז אלך למרפאה ויקבלו אותי ושאלה רק אם זה אומר משהוא מרגישה לפעמים אחרי שמצחצחת הרגשת חספוס כזאת גם באיזור הכאב מה שלא מרגישה באיזור אחר?

שלום האם שאלת את המומחה את השאלה הזו? מה היתה תשובתו? חיספוס כזה, כמו שכבר עניתי בעבר, יכול להיות תוצאה של אבנית במקום, של שחזור ישן ולקוי או של שברים באזור עקב עששת או שחיקה. בלי לראות אותך אני לא יכול לתת תשובה יותר ספציפית.

28/05/2016 | 16:59 | מאת: שירלי

המומחה אמר שהרופאה הקבועה תסתכל על השן ותבדוק עם צילומים קודמים. לגבי שחזור ישן לא יכול להיות ואבנית גם נראה לי סיכוי קלוש כי זו רק השן הזאת כככה שנראה לי רוב הסיכויים או חור באמת וכם נכנס אוכל למטה או רגישות שתמוה שאם זה זה זה היה פחות זמן נמשך לאחר הגירוי וגם כבר כמה ימים מה לדעתך ברור שאלך לרופאה.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה