החלמה ארוכה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

14/05/2016 | 17:55 | מאת: ירדן

רציתי לשאול אם החלמה מעקירה של שן טוחנת עליונה יוצאת ארוכה יותר ממה שצריך להרגיש האם בעקבות זאת הסיכוי גדל יותר להשתלת עצם ו/או הרמת או שניהם בעקבות ההחלמה הארוכה במיוחד שזו שן טוחנת שניה עליונה ומאבדת יותר עצם במיוחד שהמקום עדיין לא נסגר?

שלום, החלמה ארוכה יכולה להיות תוצאה של כירורגיה מורכבת או של מצב גופני שלך. בהחלט במצב של כירורגיה מורכבת יש סיכוי מוגבר לצורך בתוספת עצם או הרמת סינוס בהמשך, אבל זה לא תמיד קורה. אם לא קיבלת תשובות מספקות מהרופא/ה שלך, פני למומחה העוסק בשתלים לקבלת חוות דעת שניה.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה