כאבים שהיום התחילו מתחת לכתר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

10/01/2018 | 01:26 | מאת: א.א

בספטמבר האחרון סיימתי טיפוליי שיניים. היום בבוקר החלו כאבים חזקים תחת כתר שלא אמרו לי שיש צורך להחליף. כאבים חזקים רגישות וכאב בנגיעה בכתר.שוטפת עם מי מלח, מי פה ברור שמצחצחת.כאשר אני לוקחת כדור עגד כאבים הכאב נרגע וחוזר.מה לעשות???

שלום, רופא הגון מטפל רק בשיניים שיש לפניו עדות חד משמעית לבעיה בהן. לעיתים קרובות קורה שנוצרת בעיה בשן, ולמרות זאת בנקודת הזמן של הבדיקה לא נראית כל בעיה בפה או בצילום. ולכן, הרופא אינו מתייחס לשן זו כ"בעייתית", ולא יציע טיפול בה. לאורך הזמן, עלולה להתפתח בעיה, ורק אז נכון לטפל בשן. ולכן, במקרה כזה הייתי סומך על הרופא/ה שטיפלו בך וחוזר אליהם בהקדם לברור העניין ולטיפול.

10/01/2018 | 14:50 | מאת: א.א

תודה רבה על התשובה. הייתי היום אצל הרופא

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה