כתר נפל בגלל לעיסת מסטיק

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

16/12/2017 | 17:55 | מאת: מוריה

שבוע טוב! אתמול בערב לעסתי מסטיק ובאמצע הלעיסה כתר זוגי נפל לי (מתחתיו יש שני טיפולי שורש). הדבקתי חזרה. האם זה סיכון לטיפולי שורש? האם הביקור אצל הרופא יכול לחכות שבוע או שדחוף ללכת? תודה!

כתר, וודאי שני כתרים מחוברים לא נופלים סתם. בהחלט כדאי להגיע לרופא/ה כמה שיותר מהר כדי לבדוק מה קורה מתחת לכתרים והחליט מה הטיפול הנכון במקרה זה.

18/12/2017 | 19:00 | מאת: X

קבעתי תור ליום רביעי.. התנפח לי מעל השיניים האלה קצת.. המפתיע שלפני שלושה חודשים הלכתי פעמיים לשני רופאים שונים בגלל כאבים באזור של השיניים האלה ושני הרופאים לא ראו כלום ואמרו לי שטיפולי השורש נראים מעולה... ואמרו שהכאבים הם משיני הבינה הכלואות שיש לי... מאוד מקווה שהטיפולי שורש בסדר והנפיחות לא בגלל בעיה כי אין לי כוחות לעבור את הסיוט הזה שוב...

בהצלחה.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה