בעייה שיש לי עם כתר בעייתי.

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

18/10/2017 | 13:40 | מאת: ספיר

יש לי כל מיני בעיות בכתר שלא מחזיק עדיין תוהים לגבי וגם אני איבדתי כח ובדילמה מה לעשות . שאלו אותי אולי כדאי ללכת ליועץ שיקומי . מה ההבדל בין רופא שיקומי ליועץ שיקומי והאם יכול לראות משהוא שהרופא המשקם לא רואה?

שלום, מומחה לשיקום הפה יכול לבצע טיפולים או לייעץ לרופאים אחרים בתחום התמחותו. צריך לשאול את הרופא/ה שלך למה הם התכוונו. וכן, מומחה לשיקום הפה, שלמד 5-6 שנים מעבר ללימודי רפואת השיניים הרגילים יודע יותר ובהחלט יכול לראות דברים שרופא שיניים כללי עלול לפספס.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה