בעייה שיש לי בקשר לכתר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

09/10/2017 | 22:24 | מאת: תמי

מה יכול להיות הסיבה שכתר זמני נופל בתדירות גבוהה בהתחלה איזה 3 -4 חודשים החזיק מעמד דחיתי בגלל טיפול נוסף שהייתי צריכה לעשות ועוד בעיות ופתעום עכשיו כמעט אחרי שבוע -עשרה ימים נופל שוב ושוב למרות שמחזקים חדש ושמים מספיק דבק מה יכול לגרום לזה ומה הפתרון כי בתדירות כזאת לא יחזיק כל המדידות שמתחילה עד סופן וגרוע מזה לא יחזיק מעמד גם הכתר הקבוע. האם ניתן לעשות משהוא במצב כזה ?

שלום כתר זמני עלול ליפול בגלל מספר סיבות: צורת הכנת השן, גובה השן, צורת התאמת הכתר לשן, התאמת הסגר ועוד. לצמנט ("דבק") כמעט אין משמעות, ולכן לא נכון להסמך על ה"דבק" במקרים אלה. אם התחושה שלך אינה טובה בקשר לטיפול, דברי עם הרופא/ה שלך והסבירי את החשש, ואם לא תקבלי תשובות מספקות, פני למומחה/ית לשיקום לצורך הערכה וקבלת תשובה ספציפית.

10/10/2017 | 08:01 | מאת: תמי

אבל זה נכון שנשמע לא טוב שנופל פתאום בין שבוע ל10 ימים שוב ושוב לא אמור ככה . והרבה פעמים לפני הנפילה ממש בסגירה הרגשתי שוגעת בשן ונפל סתם הסגירה בלי עשייה מחוחדת בפה.

נכון

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה