האם תהיה תזוזת שן וכמה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

21/09/2017 | 10:49 | מאת: ורד

בקרוב אמורה להתחיל מדידות לכתר קבוע. בינתייםמקרה שהכתר הזמני נפל בהתחלה כאב ושמעתי קול פחדתי בהתחלה ששברתי את השן או משהוא כעת ההרגשה לפעמים קצת כואב ולפעמים בכלל לא מה זה יכול להיות וא יין שאני כרגע בלי הכתר הזמני. אלך אחרי החג וזה ייצא איזה 10 ימים וזאת השאלה השניה כצה תזוזה של השן יכולה להיות שאני 10 ימים והאם זה בר שינוי או צריך כתר זמני ואציין שעדיין לא התחלנו במדידות הקבועות רק בתור הבא.

שלום, כן. תזוזה של השן יכולה לקרות בטווח זמן כזה. חשוב שתחזרי לרופא/ה המטפל/ת כמה שיותר מהר.

23/09/2017 | 20:28 | מאת: ורד

אני אלך מחר בתקווה שהפעם הרופאה נמצאת והכל בסדר אם באמת תהיה היתה תזוזת שיניים לא משהוא שאמור לקחת הרבה לסדר את הכתר הזמני עוד לא התחילו המידות לקבוע. לקבוע אני עדיין חודשת ששברתי משהוא לא נראה שבשן אם במקרה במבנה הייתי צריכה לראות להרגעש משהוא רציני או לא בהכרח מדור בשן טוחנת עליונה כי שאני עושה תנועה לפעמים אוכלת בספונטניות שוכחת שאין כתר יש כאב בלעיסה אומר משהו ברור שיגאו אבל הייתי להרגיש משהוא חריג אם משהוא היה נשבר ?

בלי בדיקה מלאה לא ניתן לדעת מה קורה שם, אבל אם אין כאב חד כל פעם שאת אוכלת הסיכוי לשבר לא גדול.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה