צריכה לעבור השתלת שינים וכתר רוצה להיכנס להריון

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

17/09/2017 | 14:13 | מאת: סיון

בת 28 אני צריכה לעבוד השתלה עם מעט עצם כדי שיחזיק את השתל העצם עצמו לא נפגע עם כתר ואני רוצה להיכנס לתהליך הריון אך מצד שני אני דוחה את השתל הזה כבר יותר משנה ונכנס לי לשם כל הזמן אוכל השאלה שלי אם אני יכולה לעשות את ההשתלה עם הכתר הזמני ואז ישר להיכנס להריון כי המצב ככה שאני משאירה את השיניים לא נןחה לי בכלל מה הפתרון לזה

שלום, לעניות דעתי, הריון חשוב יותר. אולם אם מדובר על תכנון מסודר של הטיפול וההריון - כדאי להתייעץ עם רופא שיציג לך את לוח הזמנים הנדרש לביצוע שתל ויתווה לך את ההמלצה שלו/שלה לרצף הדברים.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה