בעייה בקשר לכתר זמני ונפילה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

12/09/2017 | 08:15 | מאת: רוית

יש לי כתר זמני ונפל והדביקו הבעיה היא שלחץ וכאב בלעיסה וכאילו שמעתי כל שסודקת אולי מהשחיקה שלי. פתאום היום שצחצחתי וניקיתי שוב נפל אבל את הכאב פחות מרגישה , יש עוד אבל פחות האם זה הגיוני וגם ככה זה הרגיש טיפה גבוה אבל אמרה שזה יסתדר בכתר הקבוע כי בזמני אי אפשר להשחיז ולשים גבוה יותר אולי לחץ איפשהוא ובגלל זה לחץ והקול ששמעתי יכול להיות שפגעתי בשן ? אחכה כבר לתור שאמור למדידות עוד כמה ימים נדבר על הכתר הזמני שיבדקו אבל יכול להיות כזאת תופעה ואם כן מה זה אומר ומה יכול להיות הפתרון?

זו שאלה זהה לזו שנשאלה כבר לפני כמה ימים תחת שם אחר... אנא פני לתשובתי המפורטת שם. תודה

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה