כתר חרסינה מלא /זירקוניה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

07/09/2017 | 20:22 | מאת: נועה

יש לי 2 כתרים שהולכים לעשות לי כתר ירסינה /זירקוניה השאלה היא לפני כמה זמן כבר היינו ובזמן סוף הטיפול שברתי את הכתר במדידות . עכשיו עושים הכל מחדש כי כבר חיכינו עבר לעוד טיפול שאסיים כירוגינןאז אפשר להמשיך עם המדידות וחוץ מזה שהכתרים נופלים הרבה פעמים אמרו שגם מבנה השיניים אם זה כך אין סיכוי שאם נופל לא ייפול הקבוע או יותר גרוע שוב אשבור או במדידות או לאחר מכן יש סיכוי לכך למרות שעושים זירקוניה הכי חזק ופחות לוחץ בחניכיים?

כל אחת מהשאלות שלך מחייבת בדיקה קלינית והערכת המצב הספציפי שלך כדי לענות נכון. ולכן, אתייחס אל הדברים באופן כללי בלבד, מתוך ידיעה שלא ברור לי מה מהדברים מתייחס לבעיות שלך: 1. נפילה של כתרים זמניים עלולה להתרחש בעקבות מצב בו השיניים קצרות מדי, ההכנה קונית מדי, כתרים זמניים שלא בוצעו נכון, סגר לא מאוזן נכון, או שילוב בין אלה וגורמים נוספים. רק בדיקה יכולה לאפשר אבחנה נכונה של הבעיה ומציאת פתרון נכון למקרה שלך. 2. לגבי שברים בכתר לפני מסירתו - זו אחת הבעיות של כתרים מסוג זה. שוב - ללא בדיקה והערכת ההכנה של השן לא ניתן לדעת מה קרה ולמה. אני מציע שתחזרי לרופא/ה המטפלת/ת שלך או למומחה לשיקום הפה לצורך אבחנה וטיפול.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה