בעייה בקשר לכתר זמני

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

24/08/2017 | 23:07 | מאת: יעל

יש לי כתר זמני שכבר כמה חודשים מאילוצים חוץ מזה לא נוח והרבה פעמים נכנס יותר מזון משיניים אחרות שנראה לא תקין ומרגישה שמציק ולא ככה צריך להרגיש לפעמים כאבים קלים וביומיים השלושה מדי פעם שאוכלת שותה בעיקר קר מרגישה כאב מזה האם זה אומר משהוא האם יכול להיות שהשתבש משהוא?

זה אומר שצריך לחזור לרופא/ה שביצעו את הכתר הזמני, להסביר להם מה הבעיה כדי שיוכלו לטפל בה, ולהסביר שעקב אילוצים את מתכננת להשאר עם הכתר הזמני למשך זמן ארוך. הם אמורים להסביר לך מה החסרונות של אפשרות כזאת.

26/08/2017 | 10:41 | מאת: יעל

אבל מה יכול להיות הקור יכול להיות שהתפתחה דלקת חדשה למרות שיש כתר זמני והיית ממליץ כתר זמני חדש זה עשוי לפתור את הבעיה?

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה