כתר בעייתי המשך וכאבים שנוצרו

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

16/04/2016 | 20:24 | מאת: עינת

אני חוששת בגלל שיש כאבים ובגלל שעברתי כבר ניתוח וחוזר למצב אולי כבר להרים ידיים וכדאי כבר לעקור במקום כל העינויים והניסויים השן הזו אנחנו בבעיות איתה שנים ומהרגע הראשון עשתה בעיות ושום דבר לא מצליח בגלל זה חושבת אולי כבר כדאי כתר ושתל במקום כל הסיפור הזה . ויודעת את כל התהליך של השתל עברתי כבר אחד כזה. מה דעתך במיוחד שעברתי את כל התהליכים והנסיונות ולאור זאת שיש כאבים ומרגישה אחרת משאר הנפילות שהיו ובגלל זה שכבר נפל כבר גם אחרי הניתוח.

אני מציע שוב, לפני שאת מקבלת החלטה חפוזה, להגיע למומחה לשיקום הפה ולבקש הערכת מצב נוספת. יתכן ומומחה כזה ימצא לך פתרון.

21/04/2016 | 21:34 | מאת: עינת

חזרתי היום אחרי כמה ימים האנטביוטיקה שוב לא פעלה וכאבי תופת . בסוף בדקו ועקרו ואחרי העקירה אמרו שלא היה עוזר כלום מצאו מה שעשה את כל הכאבים ועכשיו מאמינה לאט לאט ייקח יומיים שלושה שאתחיל להרגיש טוב לפחות אחקי זה עד להתקנת השתל אבל באמת בורכתי ברופאה מעולה תודה על הייעוץ ומצטערת אם בלבלתי לך הרבה תודה וחג שמח!!!

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה