כאבים סביב הכתר הזמני

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

20/06/2017 | 13:08 | מאת: שירי

יש לי כאבים סביב כתר זמני לשן רגילה והרבה פעמים יוצא יותר שאריות מהאיזור וקצת כאבים יש משהוא שניתן למרוח להקל באיזור עד שנמשיך עם המדיגות לכתר הקבוע כי כרגע טיפה נדחה בגלל אילוצים למינהם. וזה ששאריות למרות שמרגישה כואב צריכה כמה פעמים להעביר חוט שייצא םוחדת שבסוף תצא השן ו/או הדלקת תחמיר?

שלום, כדאי לפנות לרופא/ה שביצעו את הכתר כדי לבדוק האם יש דחיסת מזון ליד הכתר, שארית צמנט זמני או משהו אחר שגורם לכאב.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה