שאלה בקשר לכתר ומדידות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

18/06/2017 | 15:50 | מאת: מירב

רציתי לשאול תהליך של כתר על שתל האם עושים את כל המדידות כמו בכתר רגיל ומה מן ההמתנה שלוקחמלהגיע כל מדידה למדידה עד שצריך לחזור למרפאה והאם לוקח יותרזמן בגלל שזה שתל?

בד"כ נרשים שתיים או שלוש פגישות לביצוע כתר: פגישה למטבע (העתק הלסתות), ופגישה שניה למסירת הכתר. ישנם מקרים בהם הפגישה השניה היא פגישה ל"מדידה" והכתר נמסר רק בפגישה שלישית. הדבר תלוי בשיטת העבודה של הרופא, במיומנות שלו ושל המעבדה ועוד. במקרים מסויימים, כאשר התוצאה לא מגיעה מהמעבדה מספיק טובה, יש צורך במפגשים נוספים.

18/06/2017 | 22:01 | מאת: מירב

וכמה זמן בין פגישה לפגישה דרוש עד שזה מוכן מהמעבדה כל פעם?

תלוי ברופא ובמעבדה. בד"כ שבוע עד שבועיים בין פגישה לפגישה.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה