החלמה לאחר עקירת שן בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

16/03/2017 | 19:55 | מאת: אדוה

רציתי לשאול אמורים לעקור לי שבוע הבא בשעות הערב המוקדמות שן האם אפשר למחרת ללכת כבר לעבודה במידה ולא יהיו כאבים נוראים או שלא כדאי/ מומלץ ועדיף 24 שעות לנוח למרות שהעבודה שלי איננה פיזית? ובאופן כללי צריכה עוד טיפול שייעשה אחרי העקירה אחרי כמה זמן אפשר כבר לעשות טיפולים מרגע העקירה?

שלום אדוה, עדיף לשאול שאלות הקשורות בעקירות בפורום של כירורגית פה ולסת. מכל מקום - התשובה לשאלה שלך תלויה ברמת המורכבות של העקירה (האם מדובר בעקירה פשוטה, כירורגית, האם יש צורך בחתכים בחניכיים או לא וכו') וכן ברמת הריפוי האישית שלך. כדאי להתייעץ כאמור עם כירורג/ית פה ולסת או עם הרופא/ה המיועד/ת לבצע את הטיפול.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה