כאבים בפתיחת פה ודלקת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

08/03/2017 | 15:55 | מאת: נעמה

יש לי קושי / כאב שמגביל אותי . וזה נובע בעקבות דלקת סביב שן בינה שניסיתי באמצעים שונים שהרופאים ייעצו אבל זה בכלל לא עוזר והכאבים ממשיכים כבר מעל חודש במצב כזה האם כדאי כבר לעקור במיוחד שזה לא. סתם כאב אלא קושי בפתיחת הפה?

במצב כזה נכון לפנות למחלקה לכירורגית פה ולסת באחד מבתי החולים לבדיקה ולטיפול.

08/03/2017 | 16:52 | מאת: נעמה

אבל זה לא שלגמרי לא מצליחה פשוט פותחת אחר ובצד אחד רק . הכאב למה לא מספיק למרפאת שיניחם והאם מצב כזה מצביע על עקירה ושלחו אותי כבר לצילום פנורמי ואם צריך בית חולים הרופאים צריך לנפנות לא. בכל מקרה יש לי מחר תור בל במצב כזה כבר נשמע צורך בעקירה?

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה