מי פה לעזרה לדלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

23/02/2017 | 19:24 | מאת: יעל

יש הבדלים בין סוגי מי הפה הצובעים את השיניים נגיד תורדנט לקרוסודיל ואיך מי הפה דקפינול ג'ל למי שיש דלקת יכול לעזור יותר שמי פה לא רגילים ואם הדלקת ליד שן אחת האם הבעיה לא חניכיים אלא יש בעיה בשן שהדלקת מתבטאת כך?

לא מטפלים בדלקת חניכיים בעזרת שטיפות פה. קורסודיל ותרודנט מכילות כלורהקסידין שהוא חומר המחסל חיידקים. הם נדרשים לעיתים רק לאחר ניתוחים בפה, ורק בהנחיית רופא. אני לא יודע מה דקפינול עושה. יש בעניין של דקפינול הבהרה של משרד הבריאות. תוכלי לברר איתם. אם יש דלקת בחניכים שלא עוברת בצחצוח יש לגשת לרופא/ה לבדיקה.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה