התאמת כתר קבוע בפה חשוב ביותר בבקשה תענה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

13/02/2017 | 17:17 | מאת: ספיר

רציתי מה הסיכוי עקב נפילה/הורדת כתר זמני בפה יש תזוזת שיניים מדובר על זמן של שבועיים האם הסיכוי לכך גדול במיוחד שכרגע אי אפשר להחזיר יש לי בעיה במקום שחייבים לטפל לפני שישימו את הכתר , אבל האם הכתר סיכוי גדול שלא יתאים ומידות חדשות , כלומר זה די וודאי במיוחד שגם ככה המקום שם עדיין וקשה יותר לשים בגלל הגודל של השיניים שלי. והאם משנה מאיזה חמור עשוי הכתר ככה שקשור לאם המידות ישתבשו או לא?

שלום, כל מה שכתבת נכון ועלול לקרות. לסוג הכתר אין משמעות מבחינה זו. אם יש ספק שמשהו לא בסדר - כדאי להתייעץ עם מומחה בשיקום הפה.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה