כתר זמני ודימום מהחניכיים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

30/01/2017 | 16:59 | מאת: ירדן

יש לי כתר זמני אני גם ככה מנקה אותי בשיא הזהירות כי פוחדת שאני מנקה והיום שהעזתי טיפה עם החוט דנטלי ולא רק צחצוח ומי פה ירד קצת דם האם זה תופעה של כתרים זמניים או בגלל שהוא קטן כדי שייכנס בנוח ולא התנתק ביקשתי שישימו הרבה דבק יכול להיות שהדבק ו/או הלחיצה שלו לא טובה שגורמת לבעיות בחניכיים וסימן לאיזה בעיה?

דימום לא צריך להיות ליד שן או ליד כתר זמני. אם יש דימום בעת ניקוי הכתר הזמני פני לרופא/ה שלך כדי שיסדרו את זה.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה