הרגשת אי נוחות עם כתר שאלה אחרונה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

21/01/2017 | 20:22 | מאת: אורית

יכול להיות חשבתי על הזה שהכתר הזמני שעשו דק מדי הוא לא נשבר אבל בגלל שהוא דק בגלל זה לא מחזיק אם באמת זאת הבעיה אפשר לתקן או עדיף חדש והאם אפשר לשחק עם עובי של כתר זמני גם שעושים במרפאה?

אפשר לתקן כל כתר זמני. ממה שתיארת, לא נראה לי שמדובר בעובי הכתר. מכל מקום - כפי שכבר כתבתי לך - בלי לראות על מה מדובר אי אפשר לתת לך תשובה מלאה. הצעתי, ואני מציע שוב, לחזור לרופא/ה שביצע את הכתר הזמני ולשאול אותם את כל השאלות האלה.

22/01/2017 | 08:01 | מאת: אורית

צודק מתכוונת ללכת ונראה מה יגידו אבל לפי הבנתך לא בטוח דחסתפק תיקון במיוחד אם זה זז , נפל לאחר יומיים זה לא אמור נכון ובמיוחד שלא אכלתי משהוא שחכל להוריד אותו.

שיבדקו את כל מה שצריך. אם אין לך אמון ברופא/ה - עברי לטפל אצל מומחה לשיקום הפה. אם יש לך אמון ברופא/ה - אנא הפני אליהם את השאלות האלה.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה