לאחר טיפול שורש בשן טוחנת תוספת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

13/01/2017 | 12:13 | מאת: רעות

תודה על תשובתך הקודמת המשך לשאלה. העניין פה כרגע לא כספי כי זה סכום שיכולה לעמוד אלא נאמר בגלל שזו שן טוחנת והזיהום לא היה מאוד גדול אבל מבחינה רפואית עדיף גם כתר כמו שחשבתי במיוחד לאור השחיקה אתייעץ גם עם הרופאה שעושה את המבנה כי מי שאמר זה המומחה בגלל שהזיהום לא גדול מאוד. אבל מבחינה רפואית עדיף כתר ?

שוב שלום, זה לא קשור לזיהום שהיה ליד השן, אלא לכמות חומר השן שנותרה. התשובה הכי פשוטה שאוכל לתת לך היא שבעבר היה מקובל שכל שן שעוברת טיפול שורש צריכה כתר. היום אנחנו יודעים שזה לא תמיד טיפול נדרש. ולכן - כפי שכתבתי בעבר - ההחלטה צריכה להיות ספציפית לשן מסויימת בפה מסויים. ההחלטה דורשת בדיקה מסודרת עם צילומים.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה