בעיה בכתר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

25/03/2016 | 12:08 | מאת: שירה

רצית את עזרתך מה קורה לטכנאי כבר 3 -4 פעמים הרופאה נותנת הוראות לשנות את המידות של כתר שצריכים לעשות , נותנת מצלמת מראה שיש עוד הרבה מקום , ולמרות זאת לא נעשה טוב ואומרת שיש עוד הרבה מקום ולא צריך ניתוח חניכים אמרה שיש עוד בערך 3 ס"מ , מה יכול לגרום לכך ויכול להיות שבסוף כן אצטרך ניתוח ולא יצליחו למרות שיש עוד מספיק מקום , מקווה שהפעם זה יצליח עשתה ליתר בטחון גם שוב עוד פעם כמו המדידה הראשונה שיעשה דגם חדש אבל איך זה הגיוני ומה הפתרון והאם יש עוד משהו לעשות חוץ מהתעקשות עם הטכנאי והסברים לו , לא יכול שבמצב כזה יצטרכו כן הארכת כותרת שיש מספיק מקום למרות שבאמת יש לי שיניים קטנות מאוד?

שלום שירה, לא ברור לי מה הבעיה. אני מבין שעשו כתר מספר פעמים ועדיין הוא לא טוב. זה בהחלט קורה, אבל כדי לתת תשובה אני צריך לדעת מה לא טוב: האם הבעיה היא בהתאמה לשן, האם הבעיה היא בהתאמה ללסת שממול, או האם הבעיה היא בצבע ובצורה. אם הרופאה לא נותנת לך תשובה שמספקת אותך, הכי טוב זה לפנות למומחה לשיקום לבדיקה וקבלת תשובה מסודרת ממנו.

26/03/2016 | 16:20 | מאת: שירה

הרופאה מתוסכלת לא פחות ממני ולא מבינה למה לא מצליח לשנות במעבדה. הבעיה בגובה השן שמאוד גבוהה ויש עוד הרבה מקום מסבירה ולא משתנה כלום למרות הנחיות ברורות וגם אפילו צילום וצילום הפה. ודבר שני האם בעקבות זאת וזה שיש לי מבנה שיניים מאוד קטן למרות שישש מקום יצטרכו בסוף כן לעשות ניתוח הארכת כותרת יש. מצב בגלל מבנה שיניים קטנות ושיש מקום?

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה