בדיקות דם צליאק

דיון מתוך פורום  צליאק וקרוהן

04/05/2014 | 20:47 | מאת: דנה

בילדות אובחנתי כחולת צליאק ולא אכלתי גלוטן עד גיל 11-12. אז נערכו לי בדיקות, כולל ביופסיה, ונאמר לי שאני יכולה לחזור לאכול גלוטן ועד היום אני אוכלת גלוטן כרגיל. היום, 20+ שנים אחכ חזרתי עשיתי בדיקת דם לגילוי נוגדנים (אינני סובלת משום תסמינים). תוצאות הבדיקה הן: (CELIAC SCREEN - 300 (0.0-0.40 (TRANSGLUTAMINASE_IgA- 96.4 (0.00-7.20 הערות לבדיקות CELIAC SCREEN Includes TTG and DGP התוצאות נראות בחריגה גדולה מהטווח, אשמח לדעת מה הן אומרות, תודה רבה!

תמונה ברורה של צליאק פעילה עליך לחזור לתזונה ללא גלוטן וגם לבצע ביופסיות מעי דק

מנהלי פורום צליאק וקרוהן