קרון

דיון מתוך פורום  צליאק וקרוהן

27/01/2014 | 20:56 | מאת: נעמי

לבתי סובלת משלשולים חוזרים כאבי בטן נוראים היא משתמשת לכאבים באופטלגין בנוזל זה מה שעוזר לה היא עברה מלאה בדיקות בבלינסון ובעמק בעפולה ולא מצאו כלום רק אמרו חשד לקרון יש לנו במשפחה לאחינית שלי קרון עכשיו הבעיה שמשגעים אותנו כל רופא אומר משהו אחר ורק מדובר באולי זה קרון לא אמרו כן זה קרון רציתי לדעת אם יש בדיקה שאפשר לעשות רק לקרון אחד ולתמיד בנתיים בתי סובלת מאוד.

קשה להתייחס מבלי להכיר את הנתונים והבירור שעברה. מומלץ לפנות לייעוץ מסודר. התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום צליאק וקרוהן