אבחון צליאק

דיון מתוך פורום  צליאק וקרוהן

06/11/2013 | 13:50 | מאת: אמא של דוגי

שלום, בני יהיה בקרוב בן שלוש. קיימת אצלו בטן נפוחה וקשה לאחר אכילה. לעיתים כאשר קם בבוקר הבטן אינה נפוחה כלל. הרופא נתן סדרת בדיקות, כאשר בבדיקת דם התקבלו הערכים החריגים הבאים: ALKP-Alkaline Phosphatase 4166 u/l Glucose (B) 69 mg/dl Ferritin 10 ng/ml MCH-Mean Cell Hemoglobin 25.0 TransGlutaminase (IgA) Ab 100 U/ml-גדול מ Immunoglobulin A 164.4 mg/dl לא הצלחתי להשיג את רופא הילדים, אולם מתוך קריאת חומר בנושא, נראה שמדובר בצליאק. האמנם??? תודה רבה

חשוד לצליאק לפנות לגסטרואנטרולוג ילדים *התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום צליאק וקרוהן