שאלה

דיון מתוך פורום  צליאק וקרוהן

19/03/2012 | 09:34 | מאת: טל

לבת הדודה שלי התגלת רגישות לגלוטן לפני שנה,היא בת 10 ועד לפני זה לא הייתה לה בעיה האם יש אפשרות שהמחלה תעלם כמו שהיא התפרצה לה בפיתאומיות או שהיא "תקועה" איתה לכל החיים? איך אפשר לדעת אם מותר לה לאכול מוצרים שיש בהם "עקבות מיזעריים של גלוטן" או "חשש לגלוטן" איך אפשר להקל אליה כי היא בסך הכל ילדה קטנה שפתאום אסור חה לאכול כל דבר פיצה המבורגר בורקסים וכ'ו אשמח לתשובה טל

19/03/2012 | 17:50 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

לצערי , אי סבילות לגלוטאן היא לכל החיים * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא

23/03/2012 | 00:14 | מאת: טל

איך אפשר לדעת אם מותר לה לאכול מוצרים בעלי "חשש לגלוטן" או "כמות מזערית של גלוטן" אם היא שתתה שוקו עם פחות מ20 MPa מזה אומר ?כמה הרגישות חמורה ?

מנהלי פורום צליאק וקרוהן