תוצאות לא טובות למרות שמירה על תזונה נטולת גלוטן

דיון מתוך פורום  צליאק וקרוהן

05/09/2019 | 18:06 | מאת: שירה

הבת שלי הת 8 אובחנה עם צליאק בגיל 4. במעקב בדיקות דם היא הגיע לערכים תקינים וגדלה תקין. בשתי הבדיקות האחרונות (היום ולפני 4 חודשים) ערכי הבדיקות קצת גבוה: ה IgA בשתי הבדיקות 11 ה Transglutaminase_IgA יצא 36 ועכשיו 30. הברזל תקין. אנחנו מקפידים על הדיאטה, לא יודעת מה אני יכולה לשפר בתזונה. אובדת עצות. האם יתכן שיש ילדים שתמיד התוצאות קצת מעבר וזה בסדר? אולי היא כן נחשפה (היינו במלון לפני 5 חודשים) ושינוי של 36 ל 30 מראה כן שיפור והכיוון טוב?

יש להגיע למרפאת גסטרו ילדים

06/09/2019 | 08:54 | מאת: שירה

תודה. נקבע תור ונגיע אך האם אפשר בכל זאת לפרט על מה זה יכול להעיד? מה לדעתך ימליצו לעשות כנגיע לתור במרפאה?

מנהלי פורום צליאק וקרוהן