כאבי בטן והקאות חוזרות

דיון מתוך פורום  צליאק וקרוהן

24/11/2018 | 20:08 | מאת: אנונימית

התחילו לי בחילות נוראיות, הקאות וכאבי בטן הלכתי לקופת חולים, מפה לשם פינו אותי לבית חולים, נתנו לי נוזלים, תרופות לבחילות, כאבים... בעירוי. אמרו לי שהייתי מיובשת לגמרי. עשו לי בדיקות, ושיחררו אותי בטענה שאינם יודעים ממה זה נבע. יומיים אחרי שוב התקף של כאבים חזקים ובחילות, חזרה למיון. שם אמרו לי שזה עדיין קשור למה שהיה לפני יומיים... נתנו לי תרופות לבחילות וכאבים ושיחררו. מאז- כל כמה ימים אני מקיאה פעם אחת. ויש לי בחילות וכאבים יום יום. הלכתי לרופאת המישפחה, היא אמרה שיש מצב גדול מאוד שזה ציליאק לפי כל התסמינים. הבטן שלי תפוחה מאוד- גם אחרי שהקאתי והתייבשתי, (ויש לציין שגם שאני אוכלת הבטן שלי הייתה תמיד שטוחה. וכל שכן בין ארוחה לארוחה או אחרי הקאות- בזמן הווסת, הבטן שלי הייתה קעורה.) אני שוקלת-36. גובה-1.53. ואני בת 19 עוד שבוע. אני לא אוהבת לאכול. ויש לציין שאני לא עושה שום פעילות ספורט- כי אסור לי) עשיתי 3 פעמים בדיקות דם- והכל תקין. האם באמת יש סיכוי שזה ציליאק? אשמח לתשובה הכי מוקדם שאפשר. תודה רבה.

צליאק היא אחת האופציות אך יש אבחנה מבדלת נרחבת להמשך בירור מסודר

25/11/2018 | 14:34 | מאת: אנונימית

תודה רבה.

25/11/2018 | 14:47 | מאת: אנונימית

אבל מה עלי עוד לעשות חוץ מבדיקות דם. אילו בדיקות יעשו לי עוד? אני פוחדת/חוששת ללכת לרופאה, אני לא יודעת אילו בדיקות עוד היא תפנה אותי. היא אמרה שחייב לברר ממה זה נובע. ויעשו לי את כל הבדיקות האפשריות. מחכה לתשובה. תודה רבה רבה.

מנהלי פורום צליאק וקרוהן