שאלה חשובה בנושא לד"ר אורן גל.

דיון מתוך פורום  צליאק וקרוהן

04/10/2018 | 00:59 | מאת: שאול.

שלום רב דוקטור, סליחה מראש על השאלה - אין לי את מי לשאול.. יליד 1980 ויש לי בעיה מציקה ומטרידה בימים האחרונים. יש לי צריבה פריחה וגירוד בפי-הטבעת, ככל הנראה עקב שימוש רב בניר הטואלט בחג בשל וירוס שגרם לי לשלשל ללא הפסק. פחדתי אפילו להסתכל בהתחלה, אבל לבסוף הצצתי וגילתי מעט נפיחות ואדמומיות רק בפי הטבעת עצמה (לא פטרייה). שומר על הגיינה ואף יותר בימים אלה. חשוב לציין, שישנה הקלה משמעותית לאחר מקלחות, אבל לא עובר..!! מה ניתן למרוח (ללא סטרואידים) להקלה הרגעה והעברה, ומה המינןן המומלץ והזמן המומלץ לעניין? אודה מאוד מאוד על עזרתך לעניין זה.

04/10/2018 | 01:06 | מאת: שאול.

סליחה מראש על השאלה - אין לי את מי לשאול.. יליד 1980 ויש לי בעיה מציקה ומטרידה בימים האחרונים. יש לי צריבה פריחה וגירוד בפי-הטבעת, ככל הנראה עקב שימוש רב בניר הטואלט בחג בשל וירוס שגרם לי לשלשל ללא הפסק. פחדתי אפילו להסתכל בהתחלה, אבל לבסוף הצצתי וגילתי מעט נפיחות ואדמומיות רק בפי הטבעת עצמה (לא פטרייה). שומר על הגיינה ואף יותר בימים אלה. חשוב לציין, שישנה הקלה משמעותית לאחר מקלחות, אבל לא עובר..!! מה ניתן למרוח (ללא סטרואידים) להקלה הרגעה והעברה, ומה המינןן המומלץ והזמן המומלץ לעניין? אודה מאוד מאוד על עזרתכם לעניין זה.

משכת פניסטיל

05/10/2018 | 17:46 | מאת: שאול.

תודה רבה , אנסה............

מנהלי פורום צליאק וקרוהן