גלולות ויזבל

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

25/06/2012 | 13:42 | מאת: שלי

ד"ר שיינמן שלום, לאחר שנותחתי על ידך לפני כחודש וחצי המלצת לי על גלולות ויזבל כטיפול מונע באנדומטריאוזיס אני לוקחת את הכדורים כבר במשך שבועיים, וסובלת מתופעות לוואי של עצבנות יתר, הפכתי להיות כל כל עצבנית אני מתעוררת בבוקר עצבנית, והולכת לישון עצבנית, הפכתי להיות חסרת סבלנות לסביבה, עד כדי כך שזה פוגע לי באיכות החיים האם זה אמור לחלוף בקרוב ?

שלי שלום רב, תופעות לוואי לטיפול הורמונלי הם סבירות בהחלט. אני מציע שתצרי איתי קשר או תגיעי לביקורת במרפאה ואשמח לעזור למצוא פיתרון לבעיה. בברכה דר רון שינמן

02/09/2012 | 18:26 | מאת: ורד

שלום רב , אני נוטלת את הויזבל כבר כשבועיים וחצי ואני מרגישה עלייה חדה במשקל וללא כל הצלחה לרדת גם עם שינוי התזונה . האם אכן כך היא משפיעה ?

02/09/2012 | 18:26 | מאת: ורד

שלום רב , אני נוטלת את הויזבל כבר כשבועיים וחצי ואני מרגישה עלייה חדה במשקל וללא כל הצלחה לרדת גם עם שינוי התזונה . האם אכן כך היא משפיעה ?

02/09/2012 | 18:26 | מאת: ורד

שלום רב , אני נוטלת את הויזבל כבר כשבועיים וחצי ואני מרגישה עלייה חדה במשקל וללא כל הצלחה לרדת גם עם שינוי התזונה . האם אכן כך היא משפיעה ?

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים