המחזור לא הגיע כשהפסקתי גלולות

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

20/05/2012 | 12:54 | מאת: Mam

שלום אני לוקחת סרזט כבר 3 חודשים הפסקתי לפני כשבוע ולא הגיע מחזור עשיתי בדיקה ביתית והתשובה הייתה שלילית באותו יום שבדקתי שמתי התקן מירנה ועדיין לא קבלתי...מה עושים???יכול ליהיות שאני בהריון???

שלום רב הסיכוי שאת בהריון הינו קטן העדר ווסת לאחר הפסקה הינו תופעה מוכרת. אני ממליץ שתמתיני עוד שבוע ובכל מקרה תחזרי על בדיקת הריון (גם אם יש דימום). בהמשך בדיקת רופא מטפל. בכל כאב או תופעה חריגה תפני לבדיקה בברכה דר שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים