אנדומטריוזיס

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

30/04/2012 | 01:40 | מאת: עינת

שלום בת 36 ללא ילדים. לפני מס' שנים התפרסמה כתבה בנושא. פניתי לרופאת נשים והסברתי לה שאני סובלת מאותם סימפטומים. לצערי המחזור "מנהל" את חיי ואני נמנעת מלתכנן דברים "בימים הקשים".המחזור נמשך 7 ימים בדימום כבד ומלווה בגושי דם גדולים המלווים בכאבים נוראיים כשהם יוצאים..בהתקפות של כאבים בזמן המחזור אני לא מתפקדת וזה מרגיש על סף התעלפות וסחרחורות ..גם העור שלי מצהיב והשפתיים מלבינות..אני מטפלת ע"י אופטלגין נוזלי וסובלת עד שזה עובר..מה התופעה הזו? האם יש קשר בין זה לבין המנגיומות בכבד? הרופאה הסבירה לי שמאז פרסום הכתבה כולן חושבות שהן סובלות מהתופעה ויעצה לי לטפל בגלולות ולקחת משככי כאבים מס' ימים לפני המחזור. מה דעתך?

02/05/2012 | 12:34 | מאת: צוות עמותת אנד"י- אנדומטריוזיס ישרא

היי עינת ממליצה לך בחום לא לוותר לרופאה ובטח לא לעצמך ולגשת להיבדק במרכז/מרפאה לאנדומטריוזיס. הבעיה הגדוה ביותר היא חוסר המודעות והאמפתיה של הרופאים כלפי המחלה. סמכי ע האינסטינקטים שלך ותתחילי באבחון וטיפול. מוזמנת לפנות אלינו לעמותה לתמיכה.את לא צריה להמשיך לסבול. צוות עמותת אנד"י

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים