תסמינים= אנדומטריוזיס?

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

24/03/2016 | 13:35 | מאת: ענבר

שלום רב, מתחילת המחזור שלי חוויתי תסמינים הדומים לדלקת בדרכי השתן- תכיפות במתן שתן, דם יורד רק בעת ריקון שלפוחית השתן ולא זורם (אם אני מכניסה טמפון הוא כן מתמלא בדם) ושריפה במתן שתן. כמו כן, עצירות ושלשולים, כאבים חזקים מאוד בגב ובבטן התחתונה ותחושה של הצורך להקיא. האם אתה חושב שזה קשור לאנדומטריוזיס? כבר כתבתי שאלה בנוגע לאולטרסאונד אך ברצוני לדעת האם רופא מומחה בנושא של אנדומטריוזיס חושב שזה שהתסמינים נובעים מאנדומטריוזיס. תודה רבה, ענבר

24/03/2016 | 13:40 | מאת: ענבר

כמו כן, יש לציין שהמחזור שלי אינו "רגיל" ולא מתרחש כל 28-35 ימים אלא כל 44 ימים. עברו 3 שנים מאז שקיבלתי בפעם הראשונה מחזור. תודה רבה, ענבר

שלום רב, התלונות שלך מאד מכוונות לאנדומטריוזיס. אני חושב שאת צריכה בהחלט הערכה מסודרת עי מומחה לאנדומטריוזיס. כמובן שללא בדיקה לא ניתן להגיע למסקנה ברורה. את מוזמנת לפנות לבדיקה ואשמח לעזור. בברכה דר שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים