נטילת גלולות ויזאבל

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

17/10/2015 | 23:34 | מאת: ליאת

היי, מיזה כשנה שאני נוטלת גלולות ויזאבל באופן רצוף וללא הפסקה. ביום חמישי האחרון שכחתי לנטול גלולה אחת ומאז אני מרגישה כאילו אני במחזור אך ללא דימום (אותם הסימפטומים אבל הכאבים אינם ממש חזקים כפי שהיו בעבר אך עדיין חזקים). האם זה הגיוני שהדבר נוצר מאי לקיחת גלולה אחת?? בנוסף מה עלי לעשות? המשכתי לקחת הגלולות כרגיל תודה!

שלום רב, את מתארת מצב שכיח, כאשר שוכחים גלולה ודימום מתחיל. אין צורך כעת בטיפול נוסף אלא סבלנות וזה יסתדר. בברכה דר שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים