גלולות ברצף וכאבים בשד

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

11/06/2015 | 18:43 | מאת: לולי

שלום ד"ר, אני לוקח מזה כשלושה חודשים גלולות ברצף (פמינט). בימים האחרונים הופיע לי כאב חד, אולי דוקר מהפיטמה כלפי פנים השד. האם הכאב נובע מהגלולות ברצף? לקחתי אותן גם בעבר ולא היו תופעות כאלו אך עכשיו חזרתי לקחת אותן אחרי הפסקה של שנה בערך. מה עלי לעשות בנושא? תודה

שלום רב, קשה לי לקבוע ללא בדיקה מה מקור הכאבים. על פניו אני לא משוכנע שיש קשר לגלולות. אני ממליץ לפנות לבדיקה אצל רופא מטפל בברכה דר שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים