גלולות סרזט

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

12/03/2015 | 10:58 | מאת: בת29

שלום רב, יש לי פרוטאין s נמוך ולאחר התייעצות עם המטולוג נאמר לי לקחת גלולות ללא אסטרוגן. הרופא נשים נתן לי מרשם לסרזט (אציין שאני תקופה ממושכת ללא גלולות). ביום 23/2 קיבלתי מחזור וביום 26/2 התחלתי לקחת גלולות סרזט, כל יום באותה שעה למעט יום אחד (8/3) שאיחרתי ולקחתי את הגלולה באיחור של שעה. הכל היה בסדר (למעט כמה פצעונים שיצאו אבל הפסיקו לאחר מספר ימים) אך אתמול החלו לי הפרשות דמיות והיום הם ממשיכות בליווי כאבים דמויי כאבי מחזור. אני מבינה שהורמונים משפיעים אחרת על כל אחת ושלגוף לוקח זמן להסתגל אבל רציתי לדעת האם מדובר במשהו שצפוי להשתרע על פרק זמן ארוך או בתקופת הסתגלות קצרה שלאחריה זה צפוי לעבור? בנוסף, רציתי לדעת האם זה נובע מאיחור הגלולה בשעה (הבנתי שצריך לדייק בשעה)?

24/03/2015 | 12:15 | מאת: בת29

שלום רב, בהמשך להודעה הקודמת רציתי לומר שקיימת הפרשה דמית לסירוגין, יש ימים נקיים לגמרי ויש ימים עם דימום קל. אני ממשיכה כרגע לקחת את החפיסה במלואה ואמורה לסיים אותה מחר (את החפיסה הראשונה). האם התופעה אמורה להסתיים?

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים