גלולות ויזאבל אופן השימוש

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

18/04/2014 | 13:30 | מאת: לין

שלום רב בעקבות אבחנה של אנדומטריוז נתנו לי כטיפול גלולת ויזאבל כיוון שזו פעם ראשונה שאני אשתמש בה ברצוני לשאול איך משתמשים, אמרו לי לקחת את הגלולה הראשונה איך שנשכנס המחזור, ליד כל כדור מצויין יום ראשון שני- עד יום שבת ואז יש חיצים וטור חדש מתחיל ראשון שני- שבת אני אמורה לקבל בשבת , אז לקחת את הגלולה שלידה רשום שבת? ומתחת לכל טור רשום באנגלית: lot mfd exp האם יש להתייחס לזה? האם זה מראה את הסדר שבו אני צריכה לשתות את הגלולה אודה מאוד על תשובתך דוקטור

ויזאבל ניתנת ברצף ללא הפסקה ולכן אין חשיבות לסדר אלא יש לקחת בקצץ כל הזמן בברכה

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים