אנדומטקיוזיס

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

23/11/2013 | 19:01 | מאת: שיקי

מגיל 30 אני מאובחנת עם אנדומטריוזיס.עוד מעט אני בת 49.נוטלת שנים גלולות יסמין עם הפסקה וכאילו מחזור.איך אדע מתי יפסיק לי המחזור? מתי גיל הבלות יגיע? הרי אחרי הפסקת הגלולות עוברים כמה ימים....ושוב מחזור ושוב חפיסת יסמין חדשה....מה יהיה? אני כל כך מחכה לסוף המחזור....אין לי שנים איכות חיים.הפסקתי לעבוד בגיל 30 ...ומיד עברתי דימומים...2 ניתוחי ציסטות בלפרוסקופיה ותודה לאל ולרופאים יש לי 2 ילדים.

אני ממליץ לבצע פרופיל הורמונלי ולאחר תוכלי לדעת מה מצבך מבחינה הורמונלית ולהמשיך טיפול בהתאם. בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים