נופלת בין הכיסאות

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

07/03/2012 | 20:07 | מאת: הגר

שלום, אני בת 33, גילוי המחלה בגיל 23+קרישיות יתר, נותחתי בעבר, נוקו השחלות וניצרבו המוקדים, דיכוי דקא' ארוך, כריתת חצוצרה עקב הריון חוץ רחמי, שנים שכבר לא סובלת מכאבים אך חרדה מהיום שיחזרו. עברתי IVF מספר פעמים ללא הצלחה וללא שום הריון, את הטיפולים אני עושה דרך שלושת הפרופסורים, אך כל מה שנוגע לנושאים אחרים ולבדיקות מקדימות, נותר ללא מענה. שנים טופלתי אצל רופא פרטי, היום כבר לא(נגמרו האמצעים). אני במכבי, וללא רופא מטפל באנדו'. אני מנסה לאתר רופא המתמחה במחלה, עברתי מספר רופאים בקופה, שלא ממש שלטו בנושא ותשובות למי לפנות דרך הקופה, אינני משיגה, אשמח ואודה להמלצה או הכוונה כלשהיא תודה רבה

07/03/2012 | 21:40 | מאת: צוות עמותת אנד"י

הגר שלום, לצערינו, המצב שאת נמצאת בו די שכיח ומי שסובלת ולא מטופלת זו את. מומלץ להתעקש מול מכבי ולקבל טופס 17 למרפאה או מרכז לאנדומטריוזיס הקרוב לאיזור מגורייך. לכתוב מכתב, לדרוש הפניה מהגניקולוג או רופא המשפחה ולהתעקש לקבל אבחון מסודר במרפאה או מרכז. מוזמנת ליצור עמנו קשר לתמיכה וסיוע.

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים