רצון להפוך לאמא

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

13/10/2013 | 19:40 | מאת: איה

שלום דר. לפני כמעט שנתיים עברתי ניתוח להוצאת גידול אנדטפומטריוזיס. מאז אני נוטלת גלולות ברציפות וכעת בגיל 39 אני רוצה לנסות להכנס להריוןבאמצעות תרומת זרע. האם עפישנן בדיקות שאפשרנלעשות תוך כדי נטילת הגלולות? מה ההליך המומלץ ? האם אפשר לבחור להתחיל מיד עם ivf ולא לנסות הזרעות? בתודה מראש.

איה שלום רב, לפני כניסה להריון יש צורך בהערכה מסודרת על מצב הפריון אצלך. צריך לראות מה מצב האנדומטריוזיס כעת. את צריכה לפנות כעת לבדיקה כאשר את עדיין נוטלת גלולות על מנת להשלים בירור. לאחר הבירור ניתן לכוון את הטיפול הפריוני המתאים לך. בברכה ד"ר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים