מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

02/03/2012 | 14:12 | מאת: דנה

שלום דר שמתי לב כי רק בזמן מחזור כואב לי אזור האגן ורק כשאני ישנה בלילה ועל הצד. לכן אם אני ישנה על צד אחד יותר מדי זמן אני חייבת לעבור לצד השני או שעלי לישון על הבטן או הגב כדי לא לסבול מכאב מה זה אומר? תודה ושבת שלום

דנה שלום רב, כאבים שמופיעים רק בווסת מכוונים ומרמזים על אופציה שמדובר באנדומטריוזיס. לצערי לא ניתן לאבחן בדיוק את הבעיה לפי התיאור הקצר בלבד וללא בדיקה ולכן אני ממליץ לפנות לבדיקה לבדוק בדיוק ממה את סובלת. את מוזמנת לפנות לבדיקה ואשמח לעזור לך. בברכה ד?ר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים