דימום עם גלולות

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

20/05/2013 | 09:27 | מאת: נועה

שלום. אני מאובחנת עם חשד לאנדו' ונמצאת במעקב ע"י רופא מומחה. מאז האבחנה אני לוקחת גלולות ברצף, ובכל זאת אחרי כמה חודשים קיבלתי מחזור. לאחר מכן החלטתי לעשות הפסקה של כמה ימים בין החפיסות כדי 'לשחרר', ובאופן לא מפתיע קיבלתי מחזור שוב. הבעיה היא שמאז יש לי דימומים קטנים שלא מפסיקים, ועברו כבר לפחות שבועיים (חזרתי לגלולות אחרי 4 ימים, לוקחת מינס). האם זה נורמלי או שעלי ליצור קשר עם הרופא? ויש הערכה על מתי זה אמור לעבור? (אני מתחתנת בעוד כמה שבועות וממש לא הייתי רוצה שיהיו פנצ'רים).

שלום רב, הדימום שלך הוא תקין ושכיח. את צריכה עוד סבלנות וזה צפוי להיפסק. מבחינת החתונה תבקשי מרופא מטפל לעבור לטיפול בגלולה עם רמות אסטרוגן מעט יותר גבוהות וכך יתכן שגם לא יהיו לך פנצריים.  בברכה דר שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים