סרזט וכאבי מחזור

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

29/04/2013 | 13:24 | מאת: שני

שלום רב, אובחנתי עם אנדמטריומה בשחלה לפני כחודשיים ומאז אני לוקחת גלולת סרזט. הדימומים אינם סדירים והבנתי שזו תופעה הגיונית, אך עם הופעת הדימומים האחרונים, התחילו לי כאבי מחזור קשים ביותר. האם ייתכן שכאבים אלו של אנדומטריוזים מופיעים אפילו כשלוקחים גלולות? האם אתה ממליץ להפסיק עם הגלולות? תודה רבה, שני

שלום רב, פעמים רבות הטיפול התרופתי אינו מספק והסימפטומים של האנדומטריוזיס אינם חולפים מתגברים. אני ממליץ כי בשלב זה תפני לבדיקה מסודרת ולהחליט כיצד להתקדם בטיפול לאנדומטריוזיס. את מוזמנת לפנות אלי ליעוץ ואשמח לעזור. בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים