מירנה

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

19/03/2013 | 18:43 | מאת: מירב

שלום. לפני 3 חודשים ילדתי את לידתי השלישית ולאחר טיפולי ivf להשגת שלושתם, בגלל אנדו' מאובחנת. הרופא המליץ לי להתקין מירנה. אני מניקה ועדיין לא קיבלתי וסת.. האם עלי להתקין כבר את המירנה או לחכות להופעת הוסת בהנחה שאיני חוששת להכנס להריון.. האם לקחת "סתם" הורמונים או שניתן לחכות? האם בטוח להתקין עכשיו את המירנה (הבנתי שיש להתקינה בוסת או עד 8 שבועות מהלידה, וכני כבר 3 חודשים אחרי). תודה מראש, מירב

05/04/2013 | 18:47 | מאת: דר רון שינמן

מירב שלום, מירנה הוא טיפול טוב לאנדומטריוזיס ובהחלט ראוי. את בתזמון טוב להתקין את המירנה. בברכה דר רון שינמן

01/05/2013 | 22:19 | מאת: מירב

אם לא קיבלי ווסת, צריך לקחת מירנה? תודה, מירב

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים