כאבי מחזור ממש ממש חזקים

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

03/03/2013 | 08:33 | מאת: הילה

המחזור שלי לא סדיר, בד"כ הכאבים מתחילים מתוך שינה לפנות בוקר וזה מעיר אותי. ממש כאבי תופת! ניסיתי כל מיני משככי כאבים שלא עזרו. יש לציין שאני בחורה בריאה שעושה ספורט בת 21. מה עוד אפשר לעשות כדי להפחית את הכאב הבלתי נסבל הזה? זה פשוט משתק אותי ומונע ממני לתפקד ביומיים שלושה הראשונים של המחזור.

יש אפשרות לטיפול תרופתי או טיפולים נודפים אחרים. חשוב אבל קודם לאבחן על מנת לראות מה הסיבה ולראות האם את סובלת מאנדומטריוזיס או בעיה אחרת. לכן קודם חשוב לבדוק אותך. פני לבדיקה ונשמח לעזור. בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים