כאבים

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

23/02/2013 | 10:53 | מאת: מירה

שלום אני כבר 5 חודשים בכאב בצד ימין שהתחיל בעצם ליד המותן ומקרין למפשעה ובטן. ביצעתי הרבה בדיקות עד כה כולל קולונסקופיה, סי טי בטן, צואה, דם , שתן וכל מיני רופאים. אני חייבת לציין שאני אף פעם לא סבלתי מכאבי מחזור קשיםץ בעצם בהתחלה לא הרשגתי בכלל שיש לי מחזור. עכשיו זה רק כאבים קלים ברגליים . המחזור שלי תקין וסדיר. אף על פי כך רופא נשים כך העלה את הנושא של אנדו למרות שגם כאבים ביחסי מין אין לי. עברתי ניתוח קיסרי לפני כ 6 שנים. אני אף פעם לא סבלתי מכאבים . זה התחיל באוקטובר. לפני חודש ( באוגוסט) התחלתי להתאמן , עשיתי תנועה ברגל והרגשתי שמשהו קרה. העליץי את הנושא לרופא (לא התיחס לזה) הוא אמר שזה מוזר שפתאום הכאב התחיל, סיפרתי לו על האימון ולא התיחס. הוא המליץ על לפרוקופיה , אני החלטתי לדחות את זה בינתיים להתעייץ עם עוד רופאים.ביקרתי אצל ראומטולג שאיבחן אותי בפיברו . אני לא יודעת מה לחשוב יותר. זה מתסכל. אני קראתי הרבה על אנדו. ועולה שהסימן העיקרי זה כאבים קשים בזמן וסת (לפני או אחרי) ואין לי כאבים בזמן ווסת ויחסי מין?? כל חודש קיבלתי התקף אחרי המחזור או לפני המחזור אבל ההתקף האחרון שקיבלתי זה היה אחרי אובדן של בן דוד (סטרס מאד מגביר את הכאב אצלי) חודש זה לא היה לי התקף אבל כאבים יש

23/02/2013 | 10:57 | מאת: מירה

בכל זאת התחלתי לקחת סירזט במשך חודש וחצי ללא הקלה בכאבים אבל הגלולות האלה עשו לי הרבה בלבולים במחזור אני אפילו קיבלתי מחזור פעמיים בחודש ינואר וגם הפרשות חומות שזה הטריף אותי כי אף פעם לא קרה לי דבר כזה . לכן הפסקתי בינתים . (קראתי על סרזט וזו היא אחת התופעות שלו). בחודש זה קיבלתי מחזור ולא הרגשתי כאבים מיוחדים .

שלום רב, אינני משוכנע מסיפורך שמדובר באנדומטריוזיס, אולם המלצתי שתעברי בדיקה מסודרת במרפאת אנדומטריוזיס. את מוזמנת לפנות למרפאתנו בביח מאיר ואשמח לעזור. בברכה דר שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים