מחזור

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

24/01/2013 | 22:24 | מאת: ארי

התחלתי לקבל לפני שנתיים בגיל אחת עשרה וחצי ואז היה לא סדיר אבל בערך פעם בחודש ואז שנה שעברה לא היה סדיר ולא ממש קיבלתי כל חודש ואז לא קיבלתי נראה לי כמה חודשים (הייתי בדיאטה) וכשהפסקתי לפני חודש וחצי קיבלתי ומאז לא אבל כל הזמן יש לי הרבה הרבה הפרשות לבנות מה זה אומר?

ווסת לא סדירה בגילך יכולה להיות מצב תקין. כמו כן השינויים במשקל שעברת גם תורמים לכך. ממליץ שתבצעי פרופיל הורמונלי בכדי לברר אם יש בעיה בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים