שישה חודשים..

דיון מתוך פורום  אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים

24/01/2013 | 19:04 | מאת: ש

זה קרה שלושה שבועות לאחר חתונתי והתחלת עבודה חדשה. באמצע העבודה התחלתי להרגיש כאבים חזקים בבטן התחתונה מהטבור ועד למטה.. ראיתי שזה מתמשך חודש הלכתי לרופא נשים נשלחתי למיון , שבוע בבית חולים מחלקת נשים חשש לPID ,נשלחתי הביתה להמשך טיפול בכדורים, לא עבר, הכאב רק גדל נשלחתי שוב למיון והושפזתי שבוע שוב במחלקת נשים ושוב שלחו אותי עם כדורים לPID משוג אחר. לקחתי לפי הוראות הרופא וזה רק גדל הכאב. הלכתי לרופא פרטי (נשים) ושלח אותי לאורודינמיקה שלח אותי לעשות רצפת האגן עשיתי אך לא עזר כאב יותר. חזרתי לאותו רופא ושוב שלח אותי להמשיך המשכתי את הטיפולים איך שוב לא עזר חזרתי אליו ושלח אותי לעשות בדיקת ציסטוסקופיה (הכל תקין). הלכתי לבקש מרופא משפחה קולונוסקופיה, עשיתי וקיבלתי כדורים librax לחודש ונשלחתי לרופא פקורטולוגי היום הייתי אצל רופא טען שאין שום ממצא לטחורים ובדרך כלל זה בא אחרי חוקן שלח אותי לעשות שוב קולונוסקופיה כי הקודמת לא הייתה טובה. אני מזה כבר חצי שנה מרופא לרופא ולא יודעים מה יש לי. אני מספרת כאן את הבעיה שנוצרה אוליי תוכל לעזור לי: הכל התחיל מכאבי בטן תחתון מתחת לטבור וגם הטבור עצמו לאחר מכן זה גדל וכאב יותר למשך כל היום והלילה. לאחר חודש הגיע הכאבים גם לאיזור האגן כך שאני לא יכולה להתכוףף לשבת מעל חמש דקות על כיסא, להרים רגליים על השפא בכיף, לישון על הצד ועל הבטן , אלה רק על הגב שגם זה מתחיל לכאוב לי נורא עם הברכיים אבל הכאבים באגן ממש חזקים שבברכים פחות , עייפות כל היום , חולשה כללית בגוף חוסר תפקוד מלא מזה כבר התחלתי את השביעית. אני נורא רוצה להביא ילדים אך זה מונע ממני נורא כואב לי באיזור שתפקוד המיני שלי לא יכולה, האיזור רדום כך שלא מרגישה כלום. הודע לך מאוד לקבל את עזרתך.

שלום רב, מצבך המורכב מצריך בירור. יש צורך בבדיקה גינקולוגית ובירור מלא לכאבי אגן כרוניים צר לי אך אינני יכול להגיע לאבחנה ללא בדיקה מלאה. את מוזמנת לפנות לבדיקה ואשמח לעזור בברכה דר רון שינמן

מנהל פורום אנדומטריוזיס - כאבי מחזור ואגן כרוניים